Wie zijn we?

De vastgoedconsultants van My House 4 Sale

Je huis snel verkopen zonder makelaar? Maak kennis met My house 4 sale! Ons gedreven team van ervaren vastgoed- & marketing consultants  zorgen voor de visualisatie van je woonst en een sterke promo campagne met de nieuwste marketingtrends zoals 3D visualisatie, video, luchtfoto's, etc . Resultaat? Jij verkoopt je huis nóg sneller en dat zonder hoge makelaarscommissie. Een win-win!

"Met onze blitse marketingcampagnes, hebben wij alles in huis om jouw verkoop tot een succes te maken!"
Nieuwe trend in de vastgoedmarkt

Een peperdure makelaar, een aanslepende tekoopstelling via de notaris, of alles zelf doen en cruciale stappen over het hoofd zien, … Waar je vroeger slechts een beperkte keuze had, is de vastgoedmarkt anno 2019 behoorlijk veranderd. My house 4 sale is een verrassend en nieuw marketingconcept die particuliere verkopers ondersteund met het opzetten van een juiste media campagne en je het nodige advies geeft. Schakel onze consultants in en ga voor een verkoop met een maximaal resultaat!

“My house 4 sale is de marketingspecialist bij uitstek voor de verkoop van je huis. Krijg de beste prijs voor je woonst en bespaar gemiddeld 9000 euro!
Verkoop zelf succesvol je woonst

Geen enkel huis is hetzelfde en elke woning heeft zijn specifieke campagne nodig, dat weten onze consultants als geen ander! Ben je op zoek naar sterke publiciteit en je eigen website om jouw huis professioneel te tonen aan potentiële kopers? Of mag het iets uitgebreider en wil je bv. een promotiefilm of een 3D visualisatie van je huis? Of je nu gaat voor een specifieke dienst of voor een totaalpakket: onze service is altijd maatwerk. Bepaal zelf hoeveel je uit handen geeft en vermijd nodeloze kosten!

“Je huis snel verkopen? Dat gaat vlot met onze vastgoedconsultants die je stap voor stap begeleiden totdat je woonst verkocht is!

Je woning snel & slim verkopen?

Contacteer My house 4 sale en bespaar duizenden euro’s.Wie zijn we?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x